Hotel, kifejezetten kövér embereknek

A Bahamákon létrehoztak egy hotelt elhízott emberek számára.
Hotel elhízottaknak

Létezett egy hotel, vagy csak álhír volt, amelyet kifejezetten elhízott emberek számára hoztak létre, 115 kiló alatt még csak be sem engednek. A világon nagyon sok embert érint az elhízás, és sokszor kényelmetlenül érzik magukat miatta. Az ilyen emberek számára alapították egy resortot a Bahamákon. Egyedi igényekre szabott óriási székek, acéllal megerősített ágyak, és persze egyél, amennyit csak bírsz büfék, meg napfény, tengerpart és kedves személyzet várja a Bahamákon azokat a turistákat, akik súlyuk miatt máshol nem érezhetik jól magukat.

"Nyugodtan ráugorhatsz a bútorokra, semmi sem fog történni" - mondta a hotel tulajdonosa James, aki az egész üdülőhelyet úgy alakíttatta ki, hogy tökéletes legyen a túlsúlyosok számára. A szigeten lehetősége van a vendégeknek arra is, hogy részt vegyenek egy terápián, ahol arra törekednek, hogy elfogadják önmagukat. Egyesek igazi menedékhelynek nevezik a hotelt, ahol senkit sem érnek bántó szavak, és úgy élvezhetik a kikapcsolódást, mint bárki más.

Kapcsolódó cikkek

A világ 20 leggyorsabban fejlődő turistahelye

A világ 20 leggyorsabban fejlődő turistahelye

Az United Nations World Tourism Organization minden évben felméri az utazási trendeket.

Furcsa tradíció Mongóliában

Furcsa tradíció Mongóliában

Mongóliában nem puszival köszöntik egymást az emberek.

Núbia és a a „fekete fáraók” piramisai

Núbia és a a „fekete fáraók” piramisai

Núbia pontos határokkal nem körülírható, történelmi terület Észak-Afrika keleti részén. A történelmi földrajzi egység ma két állam területén fekszik. Egyiptom déli, és Szudán északi határvidékén.