Hotel, kifejezetten kövér embereknek

A Bahamákon létrehoztak egy hotelt elhízott emberek számára.
Hotel elhízottaknak

Létezett egy hotel, vagy csak álhír volt, amelyet kifejezetten elhízott emberek számára hoztak létre, 115 kiló alatt még csak be sem engednek. A világon nagyon sok embert érint az elhízás, és sokszor kényelmetlenül érzik magukat miatta. Az ilyen emberek számára alapították egy resortot a Bahamákon. Egyedi igényekre szabott óriási székek, acéllal megerősített ágyak, és persze egyél, amennyit csak bírsz büfék, meg napfény, tengerpart és kedves személyzet várja a Bahamákon azokat a turistákat, akik súlyuk miatt máshol nem érezhetik jól magukat.

"Nyugodtan ráugorhatsz a bútorokra, semmi sem fog történni" - mondta a hotel tulajdonosa James, aki az egész üdülőhelyet úgy alakíttatta ki, hogy tökéletes legyen a túlsúlyosok számára. A szigeten lehetősége van a vendégeknek arra is, hogy részt vegyenek egy terápián, ahol arra törekednek, hogy elfogadják önmagukat. Egyesek igazi menedékhelynek nevezik a hotelt, ahol senkit sem érnek bántó szavak, és úgy élvezhetik a kikapcsolódást, mint bárki más.

Kapcsolódó cikkek

A világ 20 leggyorsabban fejlődő turistahelye

A világ 20 leggyorsabban fejlődő turistahelye

Az United Nations World Tourism Organization minden évben felméri az utazási trendeket.

Ezek azok a kávéházak az Egyesült Államokban, amiket sorozatok ihlettek

Ezek azok a kávéházak az Egyesült Államokban, amiket sorozatok ihlettek

A sorozatok ihlette kávéházak tipikus amerikai jelenségnek számítanak.

Így tervezd meg a következő nyaralásod!

Így tervezd meg a következő nyaralásod!

A nyaralást is meg kell tervezni, hiszen egy-egy nyaralás sikere az apró részletekben rejlik. ha felkészülünk, ha alaposan megtervezzük a nyarat, nem érhetnek kellemetlen meglepetések.