Wellness hétvége 2023 - Induljon a méregtelenítés!

Itt az idő, hogy formába lendüljünk, és végre megjutalmazzuk a testünket és a lelkünket egy felfrissítő wellness élménnyel!
Wellness hétvége 2023 - Induljon a méregtelenítés!

A tavasz az újjászülés időszaka, és nem csak a természetnek van szüksége erre, hanem a téli időszak alatt megfáradt emberi szervezetnek is. A napfénytelen hónapok, a zord időjárási körülmények és a kevés természetben töltött óra minket is megviselnek.

A legjobb tehát, ha a tavasz közeledtével átadjuk magunkat egy szuper wellness élménynek, és felfrissülve várjuk a melegebb hónapokat. Erre pedig az egyik legjobb megoldás, ha ellátogatunk egy wellness szállóba, ahol teljes körű testi és lelki megújulás vár ránk.

Szauna, gőzkabin, aromakabin és a jótékony hatásaik

Ha az Hotel Abacus****-ban jársz, akkor máris élvezheted a méregtelenítés adta jótékony lehetőségeket. A finn szauna kiváló lehetőséget biztosít a relaxálásra, de a vérkeringés igénybevétele segítségével edzi a szívet, javítja a vérkeringést és fokozza a testedben az izzadást, ezzel távoztatva a felgyülemlett méreganyagokat. A Hotel Abacus**** található szauna 80-90 Celsius foka kiváló arra, hogy rövidebb szaunaszeánszokon kipróbáld a méregtelenítést.

Az Abacus Wellness birodalomban nem csak finn szauna, hanem infraszauna is található, ami ugyanúgy a méregtelenítés egyik megtámogatója. A szauna száraz környezetet teremt 50 Celsius fokon, így tovább élvezhető a finn szaunával ellentétben, így a méregtelenítés még eredményesebb. Az infraszauna támogatja a fogyást, hiszen a testünk a zsírszövetekben tárolja a méreganyagokat, amik a szauna használatával távozhatnak a szervezetünkből.

Ha túl melegnek érzed a finn szaunát, akkor a gőzkabin lesz a te hű társad, hiszen a 45-60 Celsius fokú kabinokban sokáig relaxálhatsz anélkül, hogy meleged lenne, vagy kiszáradnál. Az izzadás itt is garantált, így a méreganyagoknak búcsút inthetsz, ami fogyást eredményez, emellett még segít a bőrödet kondicionálni. Az ellazító gőzkabin után felfrissülve térhetsz vissza a Hotel Abacus**** medencéibe, ahol egy kis úszással, vagy jakuzzizással pihenheted ki a méregtelenítést.

További wellness hotelek itt!

Még több hotel hír a Hotel-hirek.hu -n és a Travelport.hu -n.

Kapcsolódó cikkek

Csend és béke: lazulj Harkányban!

Csend és béke: lazulj Harkányban!

Harkányban nem csak a gyógyfürdő, hanem számos más program is remek kikapcsolódást ígér.

Meininger Budapest Great Market Hall*** - hotel a budapesti Vásárcsarnoknál

Meininger Budapest Great Market Hall*** - A belváros szívében

Ha Budapest belvárosában szeretnél megszállni, a Bálna közelében, ez egy jó megoldás lehet.